2015.09.12.
 

Fórumtalálkozó:
2015. szeptember 27. Dera patak szurdok.
Konvoj indul: budakalászi hipermarkat parkolóából vasárnap reggel 9:00 körül. Gyülekező 8:30-tól, vagy korábban. :-)
A szurdok előtti parkolóban gyülekezünk a konvoj után, ha lesz hely, és nyersanyag, süthetünk szalonnát, virslit, vagy ki mit szeretne. A túra 10-11 óra között indulna, ha mindenkinek megfelel.
Ha esőt mondanak, és valóban esik, akkor elmarad a túra, a találkozót vagy átszervezzük máshova, vagy elhalasztjuk, erről többet majd a fórum (link itt lent, vagy jobbra fent) Találkozók topikjában olvashattok.
A szurdokról, a helyszínről további információ a fórumban, a fent említett topikban van.

Gyertek el, ha lehet!LINK A FÓRUMHOZ 

Kicsit elhanyagoltam az oldalt mostanában. Kérek mindenkit, hogy a FÓRUMOT használjátok mindenek előtt, a legfrissebb dolgok mind oda kerülnek itt kint csak korlátozottan tudok frissíteni.

Köszönöm!

LINK A FÓRUMHOZ ->


2014.11.18.
 

Megvan az első tervezett 2015-ös találkozó időpontja:

2015. Február 6-7-8 Bogács. Bogácsi Jurta Üdülőközpont
Senkinek sem kell sátorban aludnia, vannak szobáik kőházban, ott érdemes foglalni, és vannak kis házikók is, azok 3-4 személytől érik meg. Több információ a kemping honlapján. A foglalás egyénileg történik, program nélküli találkozó.

First planned meeting in 2015:

6-8. February 2015. Bogács, Bogács Jurta Resort
There are rooms or small houses, which has heating as well. Please reserve your room or house individually. More information can be found on the webpage of the resort. Please use a web translator, as only Hungarian and Polish language version is available. The meeting has no agenda, or any organised part.2012.10.02.
 

Ma 30 éve mutatta be a Citroën a BX-et a párizsi autószalonon (és az Eiffel-torony alatt).

2012.09.11.
 

Évzáró Citroën találkozóra hívunk mindenkit szeretettel! Az őszi visegrádi találkozók emlékeit felidézve idén egy új helyszínen Esztergomban tölthetünk együtt egy napot. 
2012. október 7-én vasárnap az Esztergomi Bazilika parkolójában ( http://goo.gl/maps/kjoMR ) gyülekezünk délelőtt 1/2 11-től. A program teljesen kötetlen. 
Igény szerint 13-14 óra között valamelyik helyi étteremben együtt ebédelünk. Erre jelentkezni kell az asztalfoglalás miatt a webmester elérhetőségén.
Ebéd után csoportosan felmehetünk a Bazilika kupolájába, aki még nem volt ne hagyja ki! 
http://www.bazilika-esztergom.hu/oldal. ... ar&oldal=2
Ha közös konvojozásra támadna igényünk arra az esetre is van két ötlet:
1. Felautózunk a 4km-re lévő vaskapui túristaházhoz, innen még jobb a kilátás, mint a Bazilikából. http://vaskapuesztergom.hu/ 
2. Párkányba átkocsikázunk, sétálunk és fagyizunk a felújított főtéren.
Bármilyen további kérdéssel keressetek a fent említett két elérhetőségen, illetve itt a fórumon is. 
Ebéd lehetőségek:
http://www.csulokcsarda.hu/
http://www.szalmacsarda.hu/
http://mediterraneo.hu/index.php/fooldal
http://www.primaspince.hu/bemutatkozas/bemutatkozas


We invite you to Esztergom Citroën Meeting. This meeting was organised in Visegrád in the past, but we want to try a new place, quite close to Visegrád.

7th October 2012. we will meet at the parking place of the Esztergom Basilica ( http://goo.gl/maps/kjoMR )at 10.30 am. There is no program for the meeting.

If we want to have a lunch there, we can book place in a close restaurant. The lunch would be between 1-2 pm. Please send an email to us, if you like to take part on the lunch. Everyone pays for her/his bill.

After the lunch (2pm) we can go to the top of the Basilica, to see the view. http://www.bazilika-esztergom.hu/oldal. ... ar&oldal=2

If we decide to make a convoy, we can go to Vaskapu hostel, or can go to Šturovo, and eat an ice cream at the Main Square.

You can find the links of the restaurants above.

2012.08.21.
 

A találkozó véget ért, reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és kellemesen telt a hétvégéje, és köszönjük, hogy eljött! Bízunk benne, hogy jövőre is lesz lehetőségünk megrendezni a találkozót! Külön örülünk annak, hogy ilyen szép számmal jelentek meg szlovén és szerb barátaink a találkozón, igazi nemzetközi találkozó lett belőle. Részletesebb leírást a fórumunkban, a találkozók topikban találtok, ha érdekel, hogy mi volt.

Képeket itt találtok: link1, link2, link3 , és Zoki dala.

Nézd meg az összefoglaló videót is: http://www.youtube.com/watch?v=kFusghHq5OQ&feature=player_detailpage (Köszönjük Vényolc!)

The meeting has ended . We hope all of the participants felt well, and had a good time at the week-end, and we thank you for all who took
part. We hope that we will be able to organize the meeting next year, again. We are pleased that our friends from Slovenia and Serbia come to the meeting also, so this became a real International Citroën meeting thank to their participation. You already can find pictures here: link1, link2, link3 , and Zoki's song.

Watch the video summary also from the meeting: http://www.youtube.com/watch?v=kFusghHq5OQ&feature=player_detailpage (Thanks to Vényolc!).2012.08.17.
 

Holnap kezdődik a találkozó, jó páran már a mai napon megérkeznek a táborba.

Hogy a hangulat jó lehessen, készültünk némi alkoholos, és alkoholmentes üdítővel is, melyet behűtve adunk. A szombati vacsorára pincepörköltöt és lecsót tervezünk.

A Raid programját tegnap kaptam meg (én próbáltam meg angolra fordítani külföldi barátainknak), nagyon jó. A feladatokat viszont még így sem kaptam meg, nekem is meglepetés lesz.

A vasárnapi programlehetőség falunap a közelben, ahová kifejezetten hívtak minket is. De az időjárás is nagyon jó lesz, akár fürdőzni is lehet, akár a falunap után is.

Találkozunk!The meeting starts tomorrow, but some of us arriving today evening.

You can buy beer and soft drinks at the camp also. For the diner on Saturday we plan to make „cellar”-goulash in cauldron, and stew.

I just got the program for the Raid (I tried to translate it to English). It is very interesting. But I do not know all the tasks even, they will be a surprise for me.

The possible program for Sunday is a Village-day, the organizers are welcome us there, and it seems the weather also will be good for having bath in the lake, or in the thermal also. We can do both.

See you there!
            


2012.08.15.
 

Néhány nap múlva kezdődik a találkozó. Az időjárás a hírek szerint kegyes lesz hozzánk, 28-32C-ot, napsütéses-felhős időt ígérnek. Reméljük valóban ilyen lesz!

There is only several days to the meeting, the weather forecast promises nice, sunny weather with some clouds, and 28-32C.
            


2012.08.10.
 

Már csak 1 hét, és kezdődik a Törökkoppányi Citroën találkozó!  Ne felejtsétek el! Sokan regisztráltatok, remélem mindenki el is tud jönni, és az időjárás is kegyes lesz hozzánk!
Pontos információkat találtok lentebb. A vasárnapi napra még egy programlehetőség érkezett, ezt majd a helyszínen megbeszéljük, és eldöntjük, hogy mi legyen.
Ott találkozunk!

It is just one week to the Törökkoppány Citroën Meeting.  Do not forget to come! There is a lot of registered participants, we hope all of you will come, and also the weather will be nice.
You can find detailed information here. There is a new option for Sunday, there will be a Village-day in a close village, they invited us to join them. We can discuss about it on Saturday.
See you there.
            


2012.07.25.
 

A mostani hétvégén lesz a mártélyi Citroën találkozó, el ne felejtsétek! További információk: link.

Aki elaludt, de rájött, hogy mégis szeretne regisztrálni a
törökkoppányi Citroën találkozóra, az  próbálja meg a lentebbi elérhetőségen, hátha még akad hely. A későn regisztrálóknak nem biztos, hogy jut póló, szállás és étkezés.

Regisztrációs lap .pdf-ben, regisztrációs lap .doc formátumban

A regisztrációs lapot kitöltve és aláírva kérjük visszajuttatni a 30evesBX@gmail.com címre.


Törökkoppány Citroën Meeting 17-19. August 2012.(Törökkoppány, HUNGARY).  You can find detailed information here. You can contact us via e-mail, if you have further question.

     


2012.07.01.
 

Július 15-ig lehet regisztrálni a 2012. július 27.-29-i mártélyi Citroën találkozóra,.
Július 20-ig lehet regisztrálni
a 2012. augusztus 17.-19-i törökkoppányi Citroën találkozóra.

Ne felejtsétek el az időpontokat!
 2012.06.25.
 

Találkozó lesz Mártélyban, július 27-29-én. A szokásos, 2 évente megrendezett találkozóra kerül soridén július végén ismét a Citroën Sajti szervezésében.
További információk: link
2012.06.04.
 2012 Augusztus (17-)18-19-(20). Citroën találkozó!


Folyik a regisztráció, már jó néhányan jelezték a részvételüket. Regisztráljatok, lentebb megtaláljátok a részleteket, és a letölthető regisztrációs lapot.

A szállás díja kő- vagy faházban: 2500Ft(9Eur)/fő (kortól függetlenül). Sátorban 2000Ft(7Eur)/fő.

A plusz póló ára 1600Ft(6Eur).

Étkezések:

Reggeli: 400Ft(2Eur)/fő
Ebéd: 1000Ft(4Eur)/fő: hamis gulyás, somlói galuska (a regisztrációs díj 1 ebédet tartalmaz!).
Vacsora: 400Ft(2Eur)/fő

Reggelit lehet kérni szombatra és vasárnapra, vacsorát csak szombatra.

Ahogy már írtam, helyszíni regisztrációra nincs lehetőség, akik nem regisztrálnak előre, és nem fizetik be a díjat, azoknak nem tudjuk lekötni és ezáltal biztosítani a szállást, az étkezéseket, a programokat, a meglepetést, és a találkozón való részvételt.

Néhány kép, hogy lássátok a tábort:

Képek 1

Képek 2A találkozó programja (szombat)*:
Délelőtt: reggeli, szabad beszélgetés, könnyű séta a Török-kúthoz. Szellemi vetélkedő, ügyességi játékok, ebéd.
Délután: Koppány Raid, alkatrészbörze, vacsora, eredményhirdetés, igény szerint tábortűz.
Vasárnap: fürdőzés Tamásiban, vagy a Balatonban, a társaság döntése szerint,

(*A program kismértékben változhat!)

   
Ha valakinek van ötlete, javaslata a programmal kapcsolatban, azt is szívesen várjuk a 30evesbx@gmail.com e-mail címen!

     2012.05.31.
 


Új oldal került fel a "Linkek" közé, egy német nyelvű oldalon lehet sok BX-es, (CX, XM és AX is) leírást találni. 
 
2012.05.11.
 


2012. Augusztus (17-)18-19-(20). Citroën találkozó!

Friss információk!

Az előregisztráció díja: 4000Ft (14Eur). Ezért kapsz egy regisztrációs csomagot, ami egy találkozós pólót, egy találkozós matricát és apró ajándékokat tartalmaz, valamint 1 főre a szombati ebédet. Regisztrálni autónként kell, de lehet személyenként is.
Regisztrációs lap .pdf-ben, regisztrációs lap .doc formátumban. Módosítottam, mert hiányzott róla 2 adat (05.12. 15:32).

A regisztrációs lapot kitöltve és aláírva kérjük visszajuttatni a 30evesBX@gmail.com címre. Csak az regisztráljon, aki biztosan el tud jönni, a pénzt nem áll módunkban visszaadni.

Az első 25 regisztráló ajándék CD-t kap MrQb jóvoltából!

A regisztráció után küldünk egy visszaigazolást, abban szerepel a befizetendő összeg, és a számlaszám.
Ha a pénz megérkezett a számlára, onnantól érvényes a regisztráció, és természetesen erről is küldünk visszaigazolást.
Regisztrálni 2012. július 20-ig lehet,.

Azért fontos az előregisztráció, hogy tervezni tudjuk a szállást, és az étkezéseket, előre le tudjuk kötni a szállást és a konyhai kapacitást.


A tábor 170 férőhelyes, és ezen felül 20 sátorhely van. Az elhelyezés lehet kőházakban (kb. 25 fő) és 4-6 személyes faházakban. A táborhoz nagy zöld terület tartozik, aki szeretne hozhat focilabdát, tollast stb.

A szállás díja kő- vagy faházban: 2500Ft(9Eur)/fő (kortól függetlenül). Sátorban 2000Ft(7Eur)/fő.

Étkezések:

Reggeli: 400Ft(2Eur)/fő
Ebéd: 1000Ft(4Eur)/fő: hamis gulyás, somlói galuska
Vacsora: 400Ft(2Eur)/fő

Ha valakinek van ötlete, javaslata a programmal kapcsolatban, azt is szívesen várjuk a 30evesbx@gmail.com e-mail címen!
 
2012.05.11.
 


Augusztus (17-)18-19-(20). találkozó!

Ahogy már lentebb hírt adtunk róla, megszervezésre kerül egy találkozó Somogy megyében, a BX 30 éves születésnapjának ünneplésére.

A találkozó magánkezdeményezésből jön létre.

Lassan körvonalazódnak a dolgok, már elkészült a meghívó lap, le is tölthető (meghívó).

Aki szeretne, vagy megteheti, hogy szórólapozik (BX-ekre, vagy más Citroënekre rátűzi a lapot, annak készült egy kétlapos változat is, így 1 A4-es oldallal két meghívót nyomtathat ki rögtön. (2 oldalas szórólap). Segítségeteket előre is köszönjük!

További információk hamarosan!     
2012.04.20.
 


Augusztus 18-19. találkozó!

Augusztusban, a 20-a előtti hétvégén (18-19.) megrendezésre kerül egy találkozó, a BX 30. születésnapja alkalmából.
A helyszín Somogy megye, Tamási-Kaposvár-Karád háromszögön belül.
Előzetesen kell majd regisztrálni.

Letölthető lesz a regisztrációs lap, és a terveknek megfelelően már előzetes program is lesz addigra.

A program a szombati napot, és igény esetén a vasárnapit is magában foglalja, vasárnap akár meglátogatható egy közeli termálfürdő (csoportos kedvezménnyel is, ha lesz elég jelentkező).

Augusztus 20-a hétfőre esik, így azoknak sem kell sietnie, akik tüzijátékot akarnak nézni.

Ha van kedvetek eljönni, írjátok be a naptárotokba, és figyeljétek az oldalt, próbálunk megfelelően sűrűn információkat biztosítani.


     
     
2011.09.27.
 


A hét végén, október 1-én megrendezésre kerül újra a hagyományos Visegrádi találkozó. Az indulás a budakalászi Cora áruház parkolójában lesz, onnan  megyünk fel a visegrádi bobpálya parkolójáig.

Indulás:
2011. októbe 1. 10.30-11-00 budakalászi Cora parkolója
Program: kötetlen, bobozás, beszélgetés, autók nézegetése, stb.

Külön nem kell jelentkezni, csak csatlakozni hozzánk. Minden Citroënest és Peugeotost is szívesen látunk, de más érdeklődőket is.

Elképzelhető hogy fizetni kell a parkolásért fent, ne érjen senkit meglepetésként.

   
     
2011.07.12.
 


A fórum önkéntesei által összeállított CX-es dokumentum, ami a történelmet és némi műszaki hátteret ad már elérhető a leírások (bal oldali sávból)  oldalon keresztül. Közvetlen link.

Köszönjük a munkájukat!

     
2011.06.10.
 


Sajnos elmarad a Baranyai találkozó, az előregisztrálók alacsony száma miatt nem merték a szervezők saját pénzükön lekötni a programokat. Sajnáljuk, mert egy nagyon jó találkozó marad el most. Reméljük nem végérvényesen!

Helyette alakuló, program nélküli találkozó:

2011. Június 11. Szombat, Zamárdi szabadstrand, Mauro Pizzeria környékén 9.30-10.00 között gyülekező.

     2011.05.02.


Májusban tartott találkozó:

2011. Május 27-29. I. Bükkszéki Citroën találkozó (Bükkszék, Ifjúsági tábor).

Remélem sokan eljönnek kikapcsolódni, beszélgetni.


2011.03.30.


Áprilisban a következő találkozók lesznek a jelenlegi állás  szerint:

2011. Április 2. Szombat,  Sukoró. CACH évadnyitó, a szokott helyen az étteremnél (a domb mellett).

2011 Április 10. Százhalombattai horgásztó, Peugeot 205 találkozó, 9-kor indulnak a Lurdy ház parkolójából.  BX-eseket is szívesen látnak.

2011 Április 8-10.  Györköny. Peugeot 405 találkozó, szívesen látják a Citroëneket is, részletek: link

2011. Április 16. Szombat, Budaörs. Peugeot találkozó, szívesen látják a Citroëneseket is, részletek: link

2011.Április 24.Vasárnap,  Siófok. Citroën találkozó. részletek információ:  link


2011. Április 30. Szombat, Szolnok Repülőtér.  PSA topik találkozó, részletes információ a CACH és a PSA indexes topikjain.

Elég gazdag program,  remélem sikerül minél többre eljutnunk!

Nem mellékesen április 15-17 között ismét megrendezik az OT expót, ahol a CACH is jelen lesz, az AMI 50 éves születésnapja a stand témája. Azért nem klrül fel a fenti  listába, mert nem találkozó, csak egy programlehetőség.  
  2011.02.28.


Az idei találkozós tervek, előirányzatban. Próbálom sűrűbben frissíteni az oldalt, hogy ne maradjon ki semmi sem. A találkozó-naptár még képlékeny, és remélhetőleg ki is fog egészülni más találkozókkal, de egyelőre a következők biztosak:

2011. Április 02. Sukoró, a szokott helyen az étteremnél (a domb mellett).

2011. Május 27-29. I. Bükkszéki Citroën találkozó (Bükkszék, Ifjúsági tábor).

2011. Június 10-12. Mecseki találkozó.

2011. Július 15-17. Hidroraid Ljutomer (Szlovénia).


Minél többen gyertek el!
  


2011.01.03.


Boldog Új Évet Mindenkinek!

Változtatásokat eszközöltünk a fórumban, ezek a jobb használhatóságot célozták.

Néhány topikot a nyilvánosság elől elzártunk, ezek a közösségi topikok.Ezeket csak a már regisztrált tagok láthatják, azok közül is csak azok, akik ezt kérték. Azok a regisztrált felhasználók, szeretnék olvasni a közösségi topikokat, azok írjanak egy e-mail-t, ne felejtsétek el beleírni a felhasználóneveteket is!

Töröltük a hozzászólás nélküli felhasználókat. Legtöbbjük csak regisztrált, de azóta sem lépett be egyszer sem. Akiknek nem volt hozzászólásuk, de aktívan használták az oldalt, azokat kérem, hogy regisztráljanak újra.

Továbbra is végzünk karbantartásokat, főleg a felhasználókat érintve. Az egy évnél régebben belépett felhasznánlókat bizonyos idő elteltével töröljük.